top of page

راه های موفقیت در بازار املاک

  • amirhoseinjalali97
  • Jan 26, 2021
  • 3 min read

سرمایه گذاری نیز مانند سایر امور، مراحل خاص خود را دارد که اگر به ترتیب و براساس اولویت به انجام نرسد، مسلما موفقیتی در پی نخواهد داشت. بنابراین برای موفقیت در یک سرمایه گذاری، گام اول، شناخت دقیق بازار هدف است. یعنی شناخت ویژگی‌ها، فرصت‎ها، زمان و میزان سرمایه گذاری و ارزیابی کامل و دقیق شرایط بازاری که قصد سرمایه گذاری در آن را دارید. تجربیات حاصل از گذشته و همچنین شواهد موجود، به خوبی نشانگر این است که امن ترین و سودآورترین نوع سرمایه گذاری، در حقیقت سرمایه گذاری در بازار املاک و مستغلات است. اگر زندگی افراد ثروتمند سراسر دنیا را مورد بررسی قرار دهیم، می‌بینیم اکثر آنها بخش اصلی ثروت خویش را از سرمایه گذاری در بازار املاک و مستغلات به‌دست آورده‌اند؛ اما آیا همیشه اوضاع چنین بوده است و به‌راستی رعایت چه نکات و مواردی، سبب گردیده تا همواره افراد از خرید خانه، باغ، زمین یا هرگونه سرمایه گذاری دیگری در زمینه املاک، رضایت کامل داشته باشند‌؟

برای کسب ثروت از بازار املاک و مستغلات چه باید کرد؟

برای موفقیت در بازار املاک و مستغلات و کسب سود و ثروت از سرمایه گذاری در این بازار، داشتن پول و سرمایه هرگز به تنهایی مفید و کارساز نخواهد بود؛ بنابراین، آگاهی از برخی موارد و رعایت بعضی از نکات برای موفقیت در این بازار، ضروری می باشد که در ادامه مطلب، اساسی‌ترین آنها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

شناسایی دوره های رونق و رکود بازار:

سودهای میلیونی و میلیاردی حاصل از سرمایه گذاری در بازار املاک و مستغلات در واقع در طول زمان شکل می‌گیرند. کسانی که صاحب سودهای کلان در این بازار می‌شوند، سرمایه گذارانی هستند که این موعدهای زمانی مشخص، یعنی علائم ورد به دوره های رونق و علائم ورود به دوره های رکود بازار را به خوبی می‌شناسند.

اطلاع از منابع درآمدزا در سرمایه گذاری املاک:

در سرمایه گذاری املاک دو منبع درآمد وجود دارد؛ یکی درآمد و سود حاصل از افزایش و ترقی قیمت ملک و دیگر جریان نقدینگی حاصل از اجاره ملک در املاک اجاره ای درآمدزا. هنگامی که شما پول خود را در یک حساب پس انداز نگه می‌دارید، تنها در حال جمع آوری سود حاصل از آن بوده و از تورم احتمالی، غافل می‌مانید. این موضوع در خصوص بازار ارز، طلا، بورس و سایر بازارها نیز ممکن است وجود داشته و رکود و رونق بازار برای شما مشکلاتی ایجاد کند، اما در مورد بازار املاک، وضع به گونه‌ای دیگر است و ضمن استفاده از جریان نقدینگی مثبت حاصل از اجاره می‌توانید از سود حاصل از ترقی قیمت ملک نیز بهره‌مند گردید.

داشتن صبر برای یک ثروت سازی دراز مدت:

بازار املاک و مستغلات در واقع یکی از با ثبات‌ترین و قابل پیش‌بینی‌ترین بازارهای مالی دراز مدت در دنیاست. گاهی برای رسیدن به ثروت‌های میلیاردی باید از دالان دراز زمان گذشت. سرگذشت میلیاردرهای داخلی و خارجی، نشان می‌دهد که این اشخاص، 90 درصد از ثروت خویش را از دوره‌های سرمایه گذاری 3 تا 7 ساله به‌دست آورده‌اند.

سرمایه گذاری دردوره رکود:

چرخه املاک رو به رشد، بدین معناست که بازار توسط خریدار کنترل می‌شود و شما می‌توانید در دوره رکود، ملک را با قیمت کاهش یافته خریداری نمایید تا آن را در دوره رونق با ارزش افزوده عالی به فروش برسانید. در طول این دوره نیز می‌توانید با اجاره دادن ملک خود از آن کسب درآمد نمایید.

آمادگی برای ورود به چرخه های بازار:

منظور از چرخه های بازار، دوره های رونق و رکود بازار است. پیش بینی این دوره ها و سرمایه گذاری به موقع در آنها در حقیقت، آشکار کننده‌ی تفاوت بین سرمایه گذار موفق و ناموفق است. هرچند کنترل نیروهای اقتصادی تاثیرگذار بر بازار ناممکن است اما با پیش بینی و تحلیل به موقع و مناسب می‌توان از میزان خطرات وارده کاست و برای کسب نتایج مالی مثبت چاره‌اندیشی نمود.

شناخت شاخص‌های اقتصادی عقب مانده:

عقب ماندگی در واقع مدت زمانی است که برای جمع آوری داده‌های آماری کافی برای به اشتراک گذاری با سایرین صرف می‌شود؛ بنابراین زمانی که ما در حال کسب اطلاعات در مورد دوره رکود بازار املاک هستیم، زمانی است که ماه‌ها از دوره رکود بازار گذشته‌است و اینجاست که شناخت و تحلیل به موقع آن بر اساس تجربیات خود و دیگران می‌تواند برای خارج نمودن به موقع سرمایه از بازار کمک به‌سزایی باشد.

منبع: آسامید



 
 
 

Recent Posts

See All
آموزش سرمایه گذاری

سرمایه گذاری چیست ؟ چرا همه ما نیاز به سرمایه گذاری داریم؟ سرمایه‌گذاری [سرمایه گذاری چیست؟] سرمایه گذاری چیست ؟ چرا همه ما نیاز به...

 
 
 
سرمایه گذاری در طلا دلفین وست

هرچه هست او یکی از صاحب صلاحیت ترین افراد برای پاسخ دادن به این سوال نشریه خلاقیت بود و ما با ایشان در این خصوص مصاحبه کردیم: «با طلاهای...

 
 
 

댓글


bottom of page